We mogen weer naar binnen!

Goed nieuws voor al onze turnleden! Vanaf woensdag 19 mei mag de binnensport weer hervat worden. Voor onze vereniging betekent dit dat de volgende lesuren vanaf 19 mei weer volgens het normale rooster kunnen worden opgestart.

  • Wedstrijdturnen – donderdag 17.30 tot 20.00 uur
  • Wedstrijdturnen – maandag 17.30 tot 20.00 uur
  • Recreatief turnen – maandag 17.00 tot 18.00 uur
  • Recreatief turnen – maandag 18.00 tot 19.00 uur
  • Recreatief turnen – maandag 19.00 tot 20.00 uur

Voor de aerobics groep worden de mogelijkheden op dit moment nog bekeken. Helaas bieden deze versoepelingen voor de volleybalgroep nog geen uitkomst. Hopelijk volgen deze lessen in de volgende versoepelingsronde.

Hieronder nog een aantal maatregelen waar rekening mee dient te worden gehouden:

  • Er geldt een dringend advies voor iedereen van 13 jaar en ouder om bij het betreden van de sportaccommodatie een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten mag dit kapje af, maar dient tijdens een eventuele pauze wel weer gedragen te worden. Wij willen als vereniging ons hier aan houden, dus het verzoek aan iedereen vanaf 13 jaar, om een mondkapje te dragen. Na het opzetten van de toestellen mag deze af.
  • Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat de kleedkamers en douches door de beheerder zijn afgesloten. Dit betekent zoveel mogelijk thuis omkleden. De toiletten zijn wel beschikbaar.
  • Ouders kunnen helaas niet bij de lessen blijven kijken, de daarvoor betreffende ruimte is afgesloten. We verzoeken ouders op 1,5 meter afstand buiten bij de ingang van de zaal te wachten. Trainsters zullen na de les naar buiten komen voor als er vragen zijn.
  • Bij Corona gerelateerde klachten kan er niet aan de lessen worden deelgenomen. De trainster zal aan het begin van de les hiernaar vragen.