Update COVID-19

Beste leden,

We hebben afgelopen dinsdag allemaal de persconferentie gezien waarin de nieuwe maatregelen werden aangekondigd. Hierin werd ook de categorie sport benoemd. Hieronder de maatregelen per sport die wij aanbieden.

Volleybal
Voor teamactiviteiten bij 18 jaar en ouder (binnen en buiten) geldt dat er getraind mag worden in groepen van maximaal 4 personen. Voor ons als vereniging betekent dit dat het volleybaluur op maandagavond tot in ieder geval maandag 9 november niet door zal gaan.

Aerobics en turnen volwassenen
Voor individuele binnensporten voor sporters boven de 18 jaar geldt een maximum van 30 leden per zelfstandige ruimte, mits 1,5 meter afstand tussen de sporters aanwezig is. Wij zullen voor de aerobics les en turnen volwassenen deze afstand waarborgen.

Turnen
Kinderen en jeugd kunnen samen trainen bij hun eigen club/vereniging. 

Natuurlijk blijven ook de eerder afgekondigde regels gewoon gelden:

  • Zet uw kind voor de deur af. Er mogen geen ouders in de zaal aanwezig zijn. Mocht u een van de trainsters willen spreken, geef dit dan even aan. Bijvoorbeeld bij de deur mits het niet te druk is.
  • Bij binnenkomst zullen wij de sporters vragen hun handen te wassen/desinfecteren. 
  • Heeft uw dochter een van de volgende symptomen: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, dan vragen wij jullie nadrukkelijk om uw dochter thuis te houden! Mocht er een van deze symptomen tijdens de les opkomen, dan zullen wij u vragen uw dochter op te komen halen/naar huis te laten gaan. Hierover zullen wij u altijd contacten. Voor onze aerobics leden geldt dat als u één van bovengenoemde symptomen heeft, wij u verzoeken niet naar de les te komen.
  • Houd in de hal voor aanvang van een groepsles (aerobics en turnen volwassenen) altijd 1,5 m afstand. Lukt dit binnen niet? Dan verzoeken we je buiten te wachten.
  • De douche en kleedkamer zijn gesloten. Er kan nog wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.