COVID-19 richtlijnen

Het huidige seizoen is fanatiek van start gegaan, en gelukkig is het nog toegestaan om in de turnzaal te trainen. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, maar we moeten ons wel aan een aantal regels houden, waar we jullie hulp bij nodig hebben:   

  • Zet uw kind voor de deur af. Er mogen geen ouders in de zaal aanwezig zijn. Mocht u een van de trainsters willen spreken, geef dit dan even aan. Bijvoorbeeld bij de deur mits het niet te druk is.
  • Bij binnenkomst zullen wij uw dochter vragen haar handen te wassen/desinfecteren. 
  • Heeft uw dochter een van de volgende symptomen: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, dan vragen wij jullie nadrukkelijk om uw dochter thuis te houden! Mocht er een van deze symptomen tijdens de les opkomen, dan zullen wij u vragen uw dochter op te komen halen/naar huis te laten gaan. Hierover zullen wij u altijd contacten. 

Wij zullen ons houden aan de hygiënerichtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM en houden elke ontwikkeling in de gaten. Mocht er een wijzigingen zijn die van invloed zijn op de trainingen o.i.d. zijn, dan brengen wij jullie daarvan op de hoogte. 

Wij hopen dat wij kunnen rekenen op jullie begrip, om zo samen een veilig sportklimaat te kunnen creëren. Alvast bedankt! 

Met vriendelijke groet, 

Sportvereniging Olympia Beverwijk